Guide till bästa hotellen för affärsresan i Singapore

Lyxhotell för affärsresan i Singapore

 

De bästa lyxhotellen för affärer i Singapore har många saker gemensamt med varandra. Alla har stora områden för sina hotell, de har en service i världsklass och moderna faciliteter. Det enda som skiljer dem åt är deras unika personligheter. Alla dessa affärshotell i Singapore strävar efter att se till så att gästerna är så stressfria som möjligt medan de arbetar hemifrån.

De erbjuder Internet med anslutning i högsta hastighet som är lättillgängliga för alla gäster. Deras affärer är bemannade dygnet runt, konferensrum är alltid tillgängliga, och det är lätt att hitta en bekväm transport. Dessa följande affärshotell i Singapore erbjuder endast de finaste egenskaperna med massor av lyxiga erbjudanden. De är också ägarna till de bästa anläggningarna för verkställande retreater, konferenser, intervjuer, eller möten.

Fairmont Singapore

Fairmont Singapore Hotel är idealiskt beläget vid korsningen av Singapores affärs-, kultur-, underhållnings- och shoppingdistrikt. Det finns 769 lyxiga rum och sviter, och hotellet har en omfattande samling av 15 distinkta restauranger och barer, med en lockande och inspirerade matsal med rätter från hela världen.

Four Seasons Hotel Singapore

Four Seasons Hotel är ett lyxhotell med prisbelönta restauranger och ett gym som är öppet 24 timmar om dygnet. Hotellet har en varm atmosfär i sina rum, och visar över 1500 asiatiska konstverk. Det är också endast runt fyra minuter från stadens finansiella distrikt. Four Seasons Hotel ligger dessutom 25 minuter från flygplatsen och endast några få steg iväg från Singapores lokala shopping och underhållning.

Ritz-Carlton, Millenia Singapore

Ritz Carlton Millennia har en fantastisk struktur designad av Pritzker Prize-vinnande arkitekten Kevin Roche. Detta hotell är perfekt för bröllop och konventioner, med stora utrymmen, state-of-the-art utrustning och erfarna planerare som hjälper till under alla affärsbesök. Ritz Carlton Millennia är centralt beläget i hjärtat av Marina Bay, och är i närheten av några av stans mest populära turistattraktioner, såsom Singapore Flyer, ArtScience Museum och Esplanade-Theatres on the Bay.

Shangri-La Singapore

Shangri-La Hotel ligger bland frodiga tropiska trädgårdar nära den berömda Orchard Road shopping och landets affärsdistrikt. Detta är ett ledande lyxhotell i Singapore som erbjuder alla resenärer en legendarisk gästfrihet i en lugn miljö. Shangri-La Hotel är också rankat som en av de bästa lyxhotellen i Asien och världen.

Fullerton Bay Hotel

The Fullerton Hotel erbjuder sina gäster ett lyxigt boende i hjärtat av Singapores konst- och finansdistrikt. Detta är ett mästerverk för besökare som söker en diskret komfort och elegans. Fullerton Hotel erbjuder oklanderlig service under alla affärsbesök och konferenser, och alla evenemang tas hand om av deras erfarna team.

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands ligger i hjärtat av Marina Bay, också känt för att vara värd till några av Singapores mest spännande restauranger och nöjesdistrikt. Hotellet är dessutom endast några minuter från det centrala affärsdistriktet, och ligger nära massor av viktiga landmärken som är värdiga att besöka under fritiden. Marina Bay Sands är ett av de mest berömda hotellen i Singapore och har kommit att bli lite som ett landmärke för staden. Förutom lyxiga hotellrum, restauranger och barer har hotellet en takterass med infinitypool, 20 matställen samt ett kasino i världsklass.