Guide till bästa hotellen för affärsresan i London

Hitta bästa hotellen för affärsresan i London

 

London är en av världens populäraste städer för affärsresor, konferenser och affärsrelaterade sammankomster och evenemang. London har kommit att bli en stor och betydande metropol för affärer och även en intressant destination att besöka för weekendresor och andra typer av nöjesresor. Populariteten för besök till London har bidragit till allt fler hotell och boenden som passar alla syften och till olika prisklasser. Det går även flyg från alla världens håll till Londons tre flygplatser dygnet runt.

För bokning av affärsresor rekommenderas att göra en noggrann plan för affärsresan först och sedan planera i vilket område det är bästa att boka boende för att sedan hitta ett hotell som är anpassat utefter behovet och resans upplägg. Har man en bra struktur och översikt för hur affärsresan skall utformas så är det sedan mycket enkelt att hitta hotell med olika sökkategorier i olika områden i London på de största hotellbokingssidorna som finns på nätet. Det går även bra att utgå från en viss budget då man letar efter det bästa boendet för affärsresan.

 

Hur hittar man det bästa boendet för affärsresan i London?

 

Det är både enkelt och oftast även relativt billigt att åka till London på bland annat affärsresa. Då man åker till London på affärsresa kan det vara skönt att bo centralt för att undvika att behöva åka långa sträckor mellan möten i rusningstrafik. Det kan även vara bra att tänka på att boka ett hotell som är både bekvämt och uppfyller krav som tillgång till mötesrum, bra internet och bekväma och tysta rum för att en stressfri miljö.

Söker du efter ett hotell i London för din nästa affärsresa? Dessa lyxhotell i London har de bästa lokalerna för affärsmöten, intervjuer, konferenser och andra evenemang. Deras miljö är endast till högsta kvalitet, med de mest bekväma rummen, de bästa restaurangerna, och deras lokalisering inom Londons mest berömda områden för shopping, underhållning och affärer.

Hyatt Regency London

Hyatt Regency The Churchill är ett fint lyxhotell i London som ligger nära exklusiv shopping och den centrala staden. Detta är ett av de högst rankade affärshotellen i Londons West End, med en professionell och välutbildad personal som tar hand om alla av gästens önskemål och behov före och under affärsmöten. Hyatt Regency gränsar till Park Lane, och är bara några minuter från shoppingområdena runt Oxford, Soho eller Bond Street och nära Englands kända landmärken Hyde Park, Marble Arch och Buckingham Palace.

The Berkeley

Med sina 214 rum och sviter och moderna känsla erbjuder Berkeley en elegant oas och ligger i fashionabla Knightsbridge. Hotellets centrala läge och deras oklanderliga affärsanläggningar ger även en framstående miljö för en mängd olika företagsevenemang. Dessutom med dess rika historia och världsrykte är The Berkeley den perfekta platsen att vara värd för både dess lokala och internationella företagskunder.

The Connaught

The Connaught är ett lyxhotell som ligger i centrala London. Hotellet har ett detaljerat arbete inom sin inomhusmiljö där det bland annat ingår en magnifik design av deras rum, sviter och andra interiörer, samt sitt egna, unika Aman Spa. Med detta är det en idealisk plats för att skapa ett perfekt företagsevenemang, med utrymmen för upp till 200 gäster.

The Langham London

Som Europas första Grand Hotel, The Langham, har London haft gäster med fantastiska boenden sedan hotellet öppnades år 1865. The Langham har exklusiva och privata lokaler för affärer, och är kreativ i uppmärksamhet på detaljer med en fantastisk service. Detta hotell är även perfekt beläget i hjärtat av West End runt massor av underhållning och lyxshopping, inklusive Bond Street som ligger alldeles vid dess dörr.

Hotel 41

Detta femstjärniga lyxhotell är en privat tillflyktsort, och erbjuder sina gäster att bo i ett av deras 30 lyxiga rum och sviter. De vill se till att alla besökare kan njuta av deras lyxiga komfort och erbjuder 24 timmars roomservice och personal. Det är kännetecknat för sin lyxiga stil, dess svartvita design och vackra inredning. Hotel 41 är en idealisk plats för evenemang, affärsmöten eller stora fester.

Four Seasons Canary Warf Hotel

Detta Four Season hotell ligger i Londons livliga East End och är en perfekt fönsterplats ovanför floden Thames. Elegant, chica och med ytterst bekväma rum ligger Four Seasons Canary Warf bara några steg från affärer, kända restauranger och glänsande skyskrapor, och några minuter från London City Airport. Hotellet har tillgång till rum för stora konferenser, samt till sport och andra nöjen.