Guide till bästa hotellen för affärsresan i Paris

Prisvärd affärsresa i Paris

 

Paris är en fantastisk stad, oavsett om man befinner sig där i en affärsresa eller om man är där med den man älskar. Vilket syfte du än har när du befinner dig i Paris finns det stor potential att det ska bli en minnesvärd resa. När det kommer till just hotell för affärsresor i Paris så finns det en del att välja mellan. Hotellen för affärsresor kostar från 322 kronor i dagsläget, men det finns givetvis mer som spelar in när du väljer hotell för dina affärsresor än just hur mycket det kostar att bo per natt.

Bland annat kan det vara så att du behöver ha relativt nära till det område där du ska arbeta, för att det ska underlätta. Om du har tur sker mötena på ett hotell och då är det smidigaste för dig att boka just det hotellet även till boende. Paris är en populär stad för olika typer av affärsresor, konferenser och evenemang kopplade till affärer av olika slag och har medfört att hotellen är välanpassade för just den här formen av resande. Det är både smidigt och bekvämt att resa i affärer och hitta bra boende i alla områden i Paris.

Topphotell för affärsresor i Paris

 

Mest lämpligt för affärsresor som är rekommenderade i Paris är Park & Suites prestige Val d’Europe, som är nära till precis allting. Det ligger enbart 10 minuter från Disneyland Resort Paris, men även köpcentrumet och Outlet Shopping Village. Det är lätt att ta sig runt från hotellet med hjälp av den moderna stadsplanering samt infrastrukturen som gör att det är lätt att hitta överallt. Receptionen är öppen dygnet runt, vilket gör att du som är på affärsresa kan checka in på hotellet efter just dina tider.

Därefter rekommenderas Hotel Park & Suites Prestige Paris Grande Bibliotheque, som ligger nära beläget floden Seine och är nära till såväl tunnelbana, buss och kollektivtrafik. Stadens centrum ligger enbart 10 minuter bort och flygplatsen ligger 12 kilometer från hotellet. Det är lätt att ta sig runt och även här är receptionen öppen dygnet runt. Du hittar även möjlighet till att koppla av på hotellet och ett affärscenter.

Park & Suites Prestige Val d'Europe

Sviterna på Prestige Val D’Europe har en LCD-TV med video-on-demand. Alla sviter har luftkonditionering och en sitthörna samt skrivbord och gratis Wifi i alla utrymmen. Hotellet erbjuder frukost som är komponerad av kända kockar och består av fina, ekologiska råvaror. Det finns ett stort shoppingcenter i närheten av hotellet samt Disneyland Paris finner man enbart 10 minuters bilväg bort.

Mövenpick Hotel Paris Neuilly

Mövenpick Hotel Paris Neuilly ligger i centrala Paris och erbjuder lyxiga och bekväma rum med utsikt över Eiffeltornet. Alla rum har LCD-TV, Wifi, skrivbord och sittmöbler. På hotellet finns det såväl restaurang som bar och det serveras amerikansk frukost i hotellets frukostsal varje morgon.

För den som inte vill tänka på affärer under den tid som man inte arbetar i Paris kan man bo på Mövenpick Hotel Paris Neuilly. Detta hotell beskrivs som den perfekta platsen för såväl vila som avkoppling. Hotellet renoverades senast 2014 och innehåller hela 281 rum. Det finns även handikappanpassade rum här och det ligger även i stadens centrum, vilket ger fördelen att du har tillgång till resten av staden när du befinner dig Paris.

Dessutom är det nära huvudstationer för buss och tåg och det finns även en lokal golfbana enbart ett stenkast bort.
Personalen är dessutom flerspråkig och receptionen är öppen dygnet rum. För de som är i Paris för affärssyften och inte enbart i rekreationssyfte finns det såväl konferensrum som möteslokal och affärscenter på hotellet, vilket skapar goda möjligheter för att du inte ska behöva göra mer än du måste när du befinner dig i Paris och även har möjlighet att se staden.