Guide till bästa hotellen för affärsresan i New York

Hur väljer man det bästa hotellet för affärsresan i New York?

 

När det handlar om affärsresor är New York en av de städer i världen som har de flesta hotellbokningar gällande affärsresor. I och med detta har ett vasst utbud av hotell skapade av världens största hotellkedjor upprättats. Här kan du få precis den kvalitet som du önskar, och till vilket pris som helst. New York är en stad som tar emot oändligt många affärsmän och kvinnor varje år och har därför även olika typer av boende till olika prisklasser som är välanpassade för just affärsresor i olika format.

Det finns även researrangörer som är specialiserade på affärsresor som man kan anlita för att hitta det perfekta upplägget för affärsresan från början till slut inklusive boende, flyg, konferenser och andra aktiviteter. Gäller det en större grupp som skall iväg på resan så kan det vara värt att anlita en resebyrå men är det frågan om en affärsresa med enbart några personer inkluderade är det nog mer prisvärt att boka resan själv.

Om det är viktigt med stil och klass på din affärsresa väljer du något av de bästa hotellen. Är det mer så att du bara ska bo där och inte ta emot besök på hotellet kanske det inte spelar så stor roll vilket hotell du väljer. Alla vill dock ha någon form av kvalitet och service gällande sitt boende på hotell, och detta gäller inte bara affärsresor.

Några saker man kanske borde ta med i räkningen då man bokar boende för affärsresan i New York är att man väljer ett hotell som ligger centralt och har tillgång till bekväma lokaler för sammanträden och givetvis även komfortabla hotellrum med tillgång till Wifi. Det kan även vara trevligt om det finns faciliteter på hotellet som Gym, Spa och pool för avkoppling efter en lång dag av affärsmöten.

Topphotell för affärsresan i New York

 

När dessa har valts ut har det också setts till att det samtidigt ska vara en prisklass som verkligen kan användas vid viktiga affärsresor. Du vill ha lyx och bra service i kombination med ett tilltalande pris, för att få till den effektiva och förhållandevis ekonomiska affärsresa i New York som har planerats. Här är några av de bästa hotellen.

• Trump International Hotel Tower: Här hittar du ett hotell som många använder för affärsresor till New York. Detta 52 våningar höga hotell ger dig en fantastisk service, samtidigt som placering vid Central park gör att du får en trevlig utsikt. På detta hotell hittar du även en restaurang med tre Michelinstjärnor.

 

The Quin

The Quin är ett centralt beläget boutiquehotell som erbjuder ett mycket bekvämt boende med gratis Wifi, Platt-TV, gratis badprodukter och vacker utsikt över New York. Hotellet har egen restaurang, bar, businesscenter, gym och 24-timmars reception. Central Park och 5th Avenue ligger på bara 5 minuters promenadavstånd från hotellet.

• The Quin: Här har du ett perfekt hotell för affärsresan i gammal traditionell hotellstil som osar lyx och klass. Hotellet är också mycket väl beläget med bara tio minuters promenad från Carnegie Hall, Columbus Circle och Museum of Modern Art.

• Novotel New York: Naturligtvis hittar du även ett Novotel i New York. Denna bra och älskade hotellkedja finns i hela världen. Just det hotell som du hittar i New York ger dig lite extra när det gäller klass och service. Här får du ett bra boende under din affärsresa till New York.

Times Square Novotel

Times Square Novotel ligger på Manhattan bara några kvarter från NeW Yorks populära Times Square. Hotellet erbjuder tillgång till gratis Wifi och fitnesscenter. Alla hotellrum är modernt inredda och har 46-tums platt-TV, skrivbord och bekväma sängar. Hotellet är även djurvänligt och har tjänster som valutaväxling och conciergeservice.

Plånboken talar om vilket hotell du väljer

 

Ovan togs det upp de hotell som erbjuder en hög standard tillsammans med ett bra pris som de flesta företag kan klara av. Naturligtvis finns det mycket bättre och lyxigare hotell, men frågan är om din affärsresa gynnas eller förlorar på ett val av dessa. Du väljer själv hotell för din affärsresa i New York.

Här kan du få hotell från bara lite över tusenlappen per natt upp till tiotusentals dollar per natt. Det dyraste hotellet som du hittar i Ty Warner Penthouse, Four Seasons. Här kommer du inte undan med mindre än 34 000 dollar för en trevlig natt på hotell i New York. Dock är det väl inte många som väljer detta, men som vanligt finns det undantag.